Fes-te membre del Club Fantasía Hoteles
Descobreix tots els avantatges de pertànyer al club!

Fes-te membre del Club Fantasía Hoteles

Avantatges de pertànyer al Club Fantasía Hotels

Inicia sessió o registra't al Club Fantasia Hotels per a gaudir de descomptes i avantatges exclusius en el Gran Hotel Las Fuentes i Villas Dulcinea durant les teues vacances en Alcossebre, en la costa de Castelló.

El nostre programa de fidelització està compost per diferents categories (Silver, Gold, Platinum i Diamond), amb un estatus i recompenses cada vegada millors. Gaudeix de més avantatges i un tracte encara millor en cada estada!

Descompte en la teua reserva

Descompte en la teua reserva

Regals per nivells

Regals per nivells

Upgrade per nivells

Upgrade per nivells

Consumicions gratuïtes

Consumicions gratuïtes

Regals de benvinguda

Regals de benvinguda

Els nivells Gold, Platinum i Diamond estaran disponibles només per a Gran Hotel Las Fuentes. Una vegada llegida i acceptada la Normativa Vigent de Seguretat de Dades Personals, les teues dades quedaran emmagatzemats en un fitxer automatitzat. Si tens qualsevol dubte, vols rectificar les teues dades o donar de baixa en qualsevol moment, pots enviar un correu electrònic a

 i Diamond estaran disponibles només per a Gran Hotel Les Fonts. Una vegada llegida i acceptada la Normativa Vigent de Seguretat de Dades Personals, les teues dades quedaran emmagatzemats en un fitxer automatitzat. Si tens qualsevol dubte, vols rectificar les teues dades o donar de baixa en qualsevol moment, pots enviar un correu electrònic a communitymanager@fantasia-hoteles.com.

Has oblidat la teva contrasenya?